torsdag 17 mars 2011

Imorrn blir det Goa!

Praktiken är slut och Pune är så gott som ett avslutat kapitel i våra liv. Vi ska bara hit en gång till innan vi åker hem igen och det är för att vi måsten mellanlanda här.

Idag klockan 7:30 gick bilen till Mumbai/Bombay jag vet inte vilket namn som är korrekt, alla säger olika men strunt samma, tror det är samma ställe i alla fall ;) Staden hade tydligen dubbelt så många invånare än vad Sverige har så vi kan ju sammanfatta det med att det var mycket folk och bland det största städerna i Indien! Ytterligare några som ville fotografera oss fanns det också, vi kunde ha varit rika som troll om vi tagit betalt från början :P

Det blev en del shopping idag, jag köpte dock ingenting men det andra shoppade mer eller mindre loss. Kläder och presenter till de där hemma stod på listan. Däremellan blev det lite pizza, digestivekex och sightseeing. Bara bilfärden till Mumbai tog 6 timmar tur och retur så vi var inte hemma förrän klockan visade 20:30. Jag tror jag talar för alla när jag säger att det blev en lyckad dag i värmen!


Det blev lite kvällsfika när vi kom hem då vi inte var särskilt sugna på middag och därefter gick vi förbi Margret och tog farväl med tanke på att vi inte träffar henne någon mer gång innan vi åker hem till Sverige. Men innan detta ska vi till GOA! resväskorna är färdigpackade och vi åker imorgon klockan 9:15 till Pune flygplats. Det ska bli riktigt skönt med en veckas semester och bara få njuta av värmen och göra det man själv känner för. Vi kommer inte vara lika flitiga med bloggandet då vi inte har fri tillgång till internet på hotellet under veckan men nån gång kommer det nog ut något nytt!

Vi ses nästa lördag hemma i Sverige igen :)
Kramar från Cizzi & Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar