torsdag 10 mars 2011

Endast 5 dagar på Sandvik kvar :)

Jag kan nog erkänna att vi varit lite dåliga på att skriva de senaste dagarna, men det är fullt upp för tillfället! I alla fall när vi inte är på jobbet =P På jobbet gör vi ungefär lika mycket som förr. Vi får en timmes genomgång och sen ska vi gå runt och ställa frågor de resterande 5 timmarna.. Lite svårt tycker vi... men det är bara att kämpa på ;)

Men denna vecka har vi gjort lite av varje efter jobbet :) I tisdags blev vi hembjudna på mat till Håkans fru; Margret. Håkan är den högsta uppsatta chefen på Sandvik här. Kan ni lista ut vad vi fick :P KÖTTBULLAR och POTATISMOS.. Helt underbart med vanlig svensk mat kan jag säga :) Det blev en sen kväll med mycket trevligt prat om lite av varje och planering av veckan :)

Utsikten


Onsdagen var det först Sandvik dock var vi bara 3 stycken på bussen igen och så även idag för Frida har fått en kraftig förkylning. Man tror nästan hon ska hosta upp inälvorna vissa gånger :S På onsdagskvällen begav vi oss till Parvati tempel, ett tempel på en kulle.. en mycket hög kulle :P men utsikten var jättefin och vi fick se solnedgången där uppifrån :)


Solnedgången vid templet


Idag åkte vi till en SOS barnby här i Pune, detta var en upplevelse i sig kan jag meddela. Tror barnen inte var jättevana att få besök för de ville hålla handen och så vidare :P De bodde i små hus, ca 8-10 barn i varje och i varje hus fanns även en mamma som tog hand om dem. Det fick gå i skolan och levde ett bra liv jämfört med många andra :)


Barnen i ett av husen

Frida kunde tyvärr inte följa med på någon av dessa aktiviteter men vi hoppas hon frisknat till tillräckligt så hon kan följa med på en marknad imorgon kväll :)
I helgen ska vi åka till Mumbai och något fort :) spännande värre!
Kramar från Indien, Cizzi & Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar