lördag 26 februari 2011

Snake Park

Krokodil från Snake Park
Brudarna vilar sig en stund i trappan ;)

Dags att röra sig till lägenheten nu och slappa lite innan det blir dags att sova. Imorgon väntar en grymt efterlängtad sovmorgon. Är inte ett dugg planerat förutom lite samtal med de där hemma, efterlängtat!!

Lite kort om dagen. Har varit en lugn dag idag. Vi gick upp vid 8.20 för att vara redo när våran chaufför kom och hämta oss 9.15. Vi skulle åka och besöka Snake Park, hur nu detta skulle fungera med tanke på att nästan alla har stor respekt för ormar. Men det var skönt att trava runt där en stund och titta på apor, ormar, elefanter, tigrar och lite annat smått och gott. Tror nog att vi var den största sevärdheten för indierna... Blev smygfottade av en och sen var det ett par som ville ställa ha med oss på ett kort. En skolklass var det där också, de tyckte vi var mycket intressantare än den vita tigern :P en utav de tog Cizzi på rumpan också, haha!!

Efter Snake Park har vi slappat en stund vid poolen och bara haft det soft. Helt underbart. Vi var även modiga och provade på efterrätterna till middagen idag så nu får vi se om det blir kö på toaletterna ikväll/natt. I sånt fall är det tur att vi har tre stycken även fast vi egentligen bestämt att den där nere ska vara till för den som eventuellt blir sjuk :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar