fredag 25 februari 2011

Shopping





På plats i Guest House igen, standarden för kvällarna här verkar det bli!!

Idag var vi återigen fyra stycken som klev på bussen mot fabriken, Frida avstår den kryddiga maten ( vilket är typ det mesta) så verkat det fungera helt okej. På fabriken hade vi helt klart våran bästa dag så här långt. Fram till lunch fick vi lyssna på en halvtokig indiska som pratade om innehållet i 2 pärmar som handlade om lite allt möjligt. Det blev lite långtråkigt i längden och Matilda nickade till några gånger. Vi uppskattade ändå att de såg till så att vi hade något att göra och inte bara satt av tiden.

Efter lunchen, som Julia även idag tyckte var för stark, fick vi gå med en tjej som jobbade med specialtillverkningen. Hon jobbade med att göra slutkontrollen innan verktygen skickades till kunderna så hon berättade lite om det. Sen gick samtalet över till att prata om hennes och våra liv och om vad hon rekommenderade oss att göra här i Pune. Hon tog även våra mailadresser för att kunna hålla kontakten med oss. Det var lite kul med tanke på att hon inte var så mycket äldre än oss, hon var 21.

Kl 15 blev vi hämtade av en chaufför och åkte tillsammans med en av indiskorna vi gått med tidigare i veckan och shoppa. Vi besökte 2 shoppingcenter och säkerheten är mycket högre än hemma. Man var tvungen att gå igenom metalldektorer på vägen in och fick inte ta med sig påsarna med det man köpt tidigare. Frida handlade en sjal, armband, choklad, fotlänk, plånbok och lite annat smått och gott. Hon gjorde av med knappt 300kr och då handlade vi även pizza och cola till middag. Cizzi införskaffade sig också en sjal, armband och fotlänk så hennes shoppingtur blev lite billigare....

Nu ska vi snart dra oss hem mot lägenheten och sova. Imorgon är det ett besök Snake Park som står på agendan, det är en djurpark. Sen efter det får vi väl se om vi jobbar på brännan vid poolen eller om vi åker på lite sightseeing i Pune. Söndag kommer det nog i alla fall bli poolen större delen av dagen för då är det ingenting planerat. Riktigt skönt om man frågar oss så att vi får återhämta oss lite :)

Ha det gött!!

//Frida och Cizzi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar